x تبلیغات
trendvarzeshi

مدیرعامل سابق گوگل آمریکا را در زمینه هوش مصنوعی نظامی از رقبا عقب‌تر می‌داند

«اریک اشمیت»، مدیرعامل سابق گوگل، که اخیراً نظرات جنجال‌برانگیزی درمورد رقابت در زمینه هوش مصنوعی داشته، در جدیدترین اظهارنظر خود اعلام کرده است که ارتش آمریکا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی از رقبا عقب‌تر است و به یک بازنگری اساسی نیاز دارد.

مقاله‌ای که اریک اشمیت و «مارک الکساندر میلی»، رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا، مشترکاً برای نشریه Foreign Affairs منتشر کرده‌اند، آینده جنگ‌ها را در دنیا بررسی می‌کند.

در بخشی از این مقاله گفته شده سربازان اوکراینی با استفاده از هوش مصنوعی درحال ازبین‌بردن تانک‌ها و هواپیماها هستند. همچنین در میانمار و سودان نیز دولت و شورشیان برای جنگ از الگوریتم‌ها استفاده می‌کنند.

اریک اشمیت و ژنرال میلی بر این باورند که در جنگ‌های آینده کشوری برنده است که بتواند سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار و الگوریتم‌های قدرتمندی داشته باشد، نه کشوری که بتواند تعداد بیشتری سرباز یا جت، کشتی و تانک را به میدان نبرد بیاورد.

در بخش دیگری از این مقاله به همراهی‌نکردن ارتش آمریکا با سرعت بالای این فناوری اشاره شده است. به گفته اریک اشمیت و ژنرال میلی، ارتش این کشور هنوز هوش مصنوعی را نپذیرفته است و به نظر نمی‌رسد پنتاگون به‌ اندازه کافی برای این تغییر سرعت عمل داشته باشد. در پایان نیز این 2 نفر اشاره کرده‌اند که ارتش آمریکا در این زمینه به بازنگری اساسی نیاز دارد.

اریک اشمیت درحال‌حاضر بخشی از استارتاپ فعالی در زمینه ساخت پهپاد به نام White Stork است. این شرکت روی ساخت پهپادهای بر پایه هوش مصنوعی برای شناسایی اهداف و کاهش هزینه‌های انسانی در جنگ تمرکز دارد.

 

منابع:

 

 

 

با پرهزینه ترین پروژه های دولتی در سراسر جهان آشنا شوید

در طول سال‌ها، کشورهای مختلف پروژه‌های عظیمی را اجرا کرده‌اند. این پروژه‌ها، از زیرساخت‌ها گرفته تا حوزه دفاعی و دیگر موارد، میلیون‌ها دلار از بودجه دولت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. برخی از این پروژه‌ها سال‌ها پیش به پایان رسیده‌اند، اما تعدادی از آن‌ها همچنان ناتمام مانده‌اند.

white
 

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که پرهزینه‌ترین پروژه‌های دولتی در جهان کدامند؟ در ادامه مطلب، فهرستی از این پروژه ها را برای شما آماده کرده‌ایم.

 

white
 

 

 

 

چین طرح ابتکار کمربند و جاده (BRI): هزینه‌ تا ۸ تریلیون دلار (تقریبی)

طرح BRI که به عنوان «جاده ابریشم جدید» هم شناخته می‌شود، یک پروژه جهانی توسعه زیرساخت است که چندین کشور را به چین متصل می‌کند. هدف از انجام این پروژه، ترویج تجارت و افزایش رشد اقتصادی است.

 

 

 

 

آمریکا – جنگنده F-35 لاکهید مارتین: ۱.۷ تریلیون دلار

پروژه ۱.۷ تریلیون دلاری ایالات متحده مربوط به ساخت جنگنده لاکهید مارتین F-35 Lightning II است.

 

 

 

 

هند – پروژه بهاراتمالا: ۱۳۰ میلیارد دلار

پروژه بهاراتمالا که به عنوان پروژه «گارلند هند» هم شناخته می‌شود، شامل ساخت شبکه‌ای از ۸۳،۷۰۰ کیلومتر بزرگراه در این کشور است. این پروژه از سال ۲۰۱۷ شروع شده، اما تاکنون با تأخیرهای زیادی مواجه شده است.

 

 

 

 

بریتانیا – پروژه اچ اس ۲: ۱۱۶.۵ میلیارد دلار

پروژه راه‌آهن سریع‌السیر بریتانیا که قرار است لندن را به دیگر شهرهای این کشور متصل کند، در ابتدا قرار بود که بودجه ۴۷.۵ میلیارد دلاری داشته باشد، اما این رقم اکنون به ۱۱۶.۵ میلیارد دلار افزایش یافته است. احتمالاً فاز اول این پروژه تا سال ۲۰۳۳ تکمیل نخواهد شد.

 

 

 

 

سوئد – به‌روزرسانی گوتنبرگ: ۱۰۸ میلیارد دلار

دولت سوئد در حال سرمایه‌گذاری ۱۰۸ میلیارد دلاری برای بازسازی و به‌روزرسانی گوتنبرگ، دومین شهر بزرگ این کشور است. قرار است که این پروژه تا سال ۲۰۳۵ به اتمام برسد.

 

 

 

 

ژاپن – پاکسازی فاجعه فوکوشیما: تاکنون ۸۲ میلیارد دلار

عملیات پاکسازی که پس از فاجعه هسته‌ای سال ۲۰۱۱ در فوکوشیما آغاز شد، تاکنون ۸۲ میلیارد دلار هزینه داشته است. برآورد می‌شود که هزینه نهایی این عملیات بین ۴۷۰ تا ۶۶۰ میلیارد دلار باشد.

 

 

 

 

استرالیا – حلقه ریلی حومه ملبورن: ۸۱ میلیارد دلار

این پروژه که شامل ساخت یک خط ریلی حلقه‌ای به طول ۹۰ کیلومتر است، ممکن است که تا سال ۲۰۸۵ به پایان نرسد. هزینه انجام این پروژه با پیشرفت کار افزایش می‌یابد و آخرین برآوردها هزینه پروژه را ۱۲۵ میلیارد دلار استرالیا (۸۱ میلیارد دلار آمریکا) تخمین زده اند.

 

 

 

 

امارات متحده عربی – فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم: هزینه‌ تا ۸۰ میلیارد دلار

امارات متحده عربی در حال گسترش فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم است که انتظار می‌رود در مجموع ۸۰ میلیارد دلار هزینه داشته باشد.

 

 

 

 

روسیه – بازی‌های المپیک زمستانی سوچی ۲۰۱۴: ۶۹.۸ میلیارد دلار

روسیه برای میزبانی بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۴، ۶۹.۸ میلیارد دلار هزینه کرد.

 

 

 

 

برزیل – سد ایتایپو: ۵۶.۷ میلیارد دلار

پروژه ساخت سد هیدروالکتریک ایتایپو که در سال ۱۹۸۲ تکمیل شد، تا به امروز گران‌ترین پروژه دولتی برزیل محسوب می‌شود. این سد در زمان ساخت ۱۹.۶ میلیارد دلار هزینه داشت که با ارزش دلار امروزی حدود ۵۶.۷ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

 

منابع:

 

 

قیمت جدید گوشت قرمز، مرغ و دام‌زنده اعلام شد

بازار گوشت و دام تهران، شاهد افزایش قیمت گوشت مرغ کشتار در جریان معاملات نسبت به روز پیش است.

photo_2024-08-24_10-48-21

 

قیمت مرغ کشتار امروز

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، امروز هر کیلو مرغ کشتار در بازار ثبات قیمت را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۸۰,۹۱۶ تومان خرید و فروش شد.

قیمت مرغ زنده در بازار

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد ثبات قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۷,۸۲۱ تومان معامله شد.

قیمت گوشت قرمز منجمد امروز

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم در بازار امروز ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۰۵,۰۰۰ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

 

قیمت گوشت بوقلمون کشتار

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش ثبات قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۶ هزار تومان معامله شد.

قیمت دام زنده و کشتار در بازار

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۱۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت گوشت شترمرغ کشتار

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۷۰ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری نداشت.

 

منابع:

 

https://hindibookmark.com/story17684417/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://bookmarkshq.com/story17571408/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://nybookmark.com/story17637076/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

 

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد

یک مرد ۷۰ ساله به اتهام منفجر کردن بیمارستان دندانپزشکی در کره جنوبی بازداشت شد.

تصاویر دوربین‌های مدار بسته نشان داد مظنون جعبه حاوی ۴ کپسول گاز بوتان را همراه با مواد قابل اشتعال جلوی در بیمارستان برده و پس از آتش زدن، گریخت.

وی دو ساعت بعد خود را به اداره پلیس معرفی کرد.

این در حالی است که کره جنوبی یکی از امن ترین کشورهاست و تنها ۱.۴ قتل به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این کشور رخ می‌دهد.

در این حادثه که در بیمارستان سه طبقه در گوانگجو در ۲۶۷ کیلومتری جنوب سئول رخ داد، ۹۰ نفر از بیماران و پرسنل دچار جراحت شدند اما تلفات جانی گزارش نشد.

 

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد/ عکس

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد/ عکس

منابع:

https://altbookmark.com/story17791049/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://letusbookmark.com/story17645552/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://trackbookmark.com/story17514684/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

 

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد