x تبلیغات
trendvarzeshi

عارف: پیش فروش خودرو باید جمع شود

معاون اول رئیس جمهور ضمن انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی و شرایط پیش فروش خودرو افزود: متاسفانه کمک‌هایی که در دهه‌های گذشته به صنعت خودروسازی شده، ظلم در حق صنعت بوده است.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور روز سه شنبه ششم شهریور 1403 در مراسم تکریم عباس علی آبادی وزیر سابق صمت و معارفه سید محمد اتابک، وزیرجدید صمت، با انتقاد از وضعیت خودروسازی افزود: در حالی که خودروهای داخلی ما مصرف بالایی دارند، بحث درباره آزاد سازی نرخ سوخت معنایی ندارد، متاسفانه کمک‌هایی که در دهه‌های گذشته به صنعت خودروسازی شده است، ظلم در حق صنعت بوده است،خودروسازان بارها وعده دادند که کیفیت خودروها اصلاح خواهد شد اما واقعیت این است که بهبودی اتفاق نیفتاده است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: خودروسازان ، مردم را با وعده‌ها و پیش فروش‌هایشان سرکار می گذارند، ‌در حالی که وظیفه ما است که خودروی خوب داخلی یا خارجی را طبق ضوابط در اختیار مردم قرار داده و نیاز آنها را تامین کنیم.

عارف در این مراسم با تشکر از مهندس عباس علی آبادی، وزیر صمت در دولت سیزدهم گفت: ایشان در هر مسئولیتی که برعهده داشته اند ، منشا خیر و برکت بوده اند که امیدواریم با ادامه فعالیت در وزارت نیرو نیز تحولی جدی در حوزه‌های برق و آب که صنعت ما در هر دو بخش با مشکل روبروست ایجاد کنند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در دو روز گذشته، در آیین تکریم و معارفه وزرای ‌جهاد کشاورزی و صمت شرکت کردم  انتخاب‌ این دو وزارتخانه اتفاقی نبود و معتقدم که آنها مهمترین وزارتخانه هایی هستند که می توانند شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» را تحقق بخشند ، آنها وزارتخانه های پیشرو در بحث تولید ثروت هستند.  

وی گفت: «جهش تولید» یعنی «تولید ثروت»، اما فعالیت چهاردهه گذشته مدیران ما نشان می‌دهد که نه تنها در تولید ثروت توفیق چندانی نداشته‌ایم، بلکه در مصرف ثروت پیشتاز بوده ایم و این مصرف با تکیه بر منابع محدودی که در اختیار داشتیم صورت گرفته است ، اما در دولت چهاردهم با نگاه به اسناد بالادستی و خصوصا برنامه هفتم توسعه تلاش می‌کنیم هم تولید ثروت صورت گیرد و هم به شاخص‌های مهمی مانند شاخص رشد و کاهش بیکاری برسیم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: البته همه این پیشرفت ها ،‌ بدون مشارکت مردم و تنها با نگاه دولتی رخ نخواهد داد و این در حالی است که سیاست‌های کلی اصل 44، بهانه‌های تنگ نظرانه در زمینه حضور بخش خصوصی و حضور مردم را برداشته است.   
عارف ادامه داد: ما امروز در شرایطی قرار داریم که در اسناد بالادستی و خصوصا برنامه هفتم توسعه، هیچ کمبودی برای برنامه ریزی و پیشرفت نداریم و حتی شاید با تورم قانون  و سند هم روبرو هستیم اما چرا در سه دهه گذشته به آن تحولی که باید رخ می‌داد نرسیده‌ایم و چرا به جایگاه اول منطقه در سال 1404 که  قرار بود در اختیار ایران باشد نرسیده ایم؟

وی با بیان جایگاه های نامناسب ایران در شاخص رقابت پذیری جهانی ، شاخص رقابت پذیری صنعتی ، آزادسازی اقتصاد ، بهبود فضای کسب و کار، شاخص نوآوری جهانی و ... گفت: در این دولت تلاش می کنیم تا هرچه سریعتر با اجرای برنامه هفتم توسعه که همزمان با آغاز فعالیت دولت و مجلس است، به اهداف مورد نظر برسیم.  

معاون اول رئیس جمهور خطاب به وزیر صمت گفت: رشد متوسط صنعت در 5 سال اخیر 2.9 درصد بوده که باید به هشت و نیم درصد برسد، رشد متوسط سالانه معدن 2/8 درصد بوده که باید به 13 درصد برسد، در بخش تجارت نیز 4 درصد بوده که باید به 23 درصد برسد.

وی همچنین خطاب به مهندس علی آبادی وزیرسابق صمت و وزیر کنونی نیرو گفت: واقعیت این است که در تابستان با 6 یا هفت ساعت قطعی برق روبروهستیم که این مسئله در مجموعه های تولیدی،  ضرر و زیان بسیاری را ایجاد می‌کند که نمونه‌اش در صنعت ذوب فلزات است ،‌در حالی که ما توقع رشد هشت درصدی داریم اما صنعت ما باید در بهترین ساعات تعطیل ‌شود ودر اینجا تنها بحث عدم النفع نیست بلکه بحث ضرر مجموعه های تولیدی بسیار جدی است که در این زمینه باید کارهای زیربنایی و اصولی صورت گیرد. 

عارف با بیان اینکه آنچه در وزارت صمت اتفاق افتاده است ادغام نبوده، بلکه الحاق بوده است گفت :از وزیر صمت می‌خواهیم که برای ایجاد یک ساختار چابک با نگاه به بخش خصوصی برنامه ریزی کنند.

وی خواستار توجه بر اهمیت تحقیق و توسعه ، پایش موانع تولید، رفع موانع توسعه صادرات، بهبود وضعیت بازار خودرو، گذر از خام فروشی محصولات، گذر از مونتاژ به نوآوری، دانش بنیان کردن صنایع ، ارتقاء رقابت پذیری صنعت و معدن،‌هوشمند سازی صنایع و افزایش بهره وری، ‌استفاده از فناوری های نوین از جمله کوانتوم و هوش مصنوعی در صنعت ، افزایش سهم معدن در تولید ناخالص ملی و عدالت صنعتی از طریق آمایش سرزمینی شد.  

معاون اول رئیس جمهور در ادامه خواستار آن شد که وزارت صنعت برنامه سالانه خود برای رسیدن به اهداف تعیین شده را ارائه کند .

وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشورمان را زنان تشکیل می دهند از وزیر صمت خواست تا در مدیریت های میانی و بالاتر از آن، از حضور جوانان و خانم ها استفاده کند.  

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: اگر چه راهبرد اصلی ما رقابت جهانی است اما در قدم اول باید حداقل در بین 14 یا 15 کشور منطقه در جایگاه خوبی قرار گیریم.

در ابتدای این جلسه، مهندس علی آبادی وزیر سابق صمت و وزیر جدید نیرو، با ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در مدت مسئولیت وی در این وزارتخانه خطاب به وزیرجدید صمت گفت: مطمئنا در این وزارتخانه به شما خوش نخواهد گذشت چون وظیفه سنگینی برعهده شما گذاشته شده است اما شیرینی موفقیت ها به شما کمک می کند که خستگی‌ها را فراموش کنید. 
سید محمد اتابک، وزیر جدید صمت نیز در این جلسه با تشکر از رای مجلس به تمامی وزرای دولت چهاردهم گفت: با این رای تاریخ ساز، یک وفاق ملی شکل گرفت.

وزیر صمت با انتقاد از قطعی برق و ضرر گسترده آن به حوزه های صنعت ، معدن و تجارت گفت: امیدواریم که مهندس علی آبادی که خودشان از خانواده صنعت و وزارت صمت و فردی دانشمند هستن،د توجه ویژه ای به بهبود زیرساخت های تولید و خصوصا برق صنایع سنگین داشته باشند.

وی با بیان اینکه تعهد می کنم که فضای سالم و امنی برای تمامی کسانی که دانش و سرمایه اشان را در اختیار کشور قرار دهند ایجاد کنیم گفت: باید شرایطی را ایجاد کنیم که صنعتگران، معدنکاران و تجار بتوانند به ما اعتماد کرده و در اقتصاد مشارکت کنند.
مهندس اتابک در ادامه با تاکید بر اینکه مقابله با فساد ، استفاده از همکاران قوی و امین و حمایت از کارکنان شریف و امین ، رویکرد اصلی این وزراتخانه است گفت: برنامه‌ای که قصد اجرای آن را داریم در 9 راهبرد و 76 برنامه عملیاتی، طراحی شده که از برنامه پیشرفت هفتم کشور اقتباس شده و تلاش می کنیم که آن را محقق کنیم.

منبع:

 

 

ابومازن در سودای پر کردن جای خالی اسماعیل هنیه

برخی کارشناسان معتقدند ریاست تشکیلات خودگردان ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس فقید دفتر سیاسی حماس را فرصتی مناسب برای خود می‌داند تا با پر کردن جای خالی وی به عنوان نماد فلسطین در عرصه بین‌المللی، بار دیگر نام خود را بر سر زبانها مطرح نماید.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی دو هفته اخیر به طور چشمگیری بر شدت تحرک سیاسی و بین‌المللی خود افزوده است. وی که هفته گذشته به ترکیه سفر کرده بود و در پارلمان این کشور سخنرانی کرده بود، اکنون راهی عربستان شده تا در آنجا با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی دیدار کند.

در این میان مهمترین اقدام ابومازن درخواست وی از رژیم صهیونیستی برای سفر و بازدید از نوار غزه بوده که وی را در کانون توجه رسانه‌های منطقه‌ای قرار داد. براساس گزارش‌ها رئیس 86 ساله تشکیلات خودگردان فلسطین از اداره امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای سفر به غزه درخواست مجوز کرده ولی هنوز پاسخی در این زمینه از مقامات تل‌آویو دریافت نکرده است.

این درخواست محمود عباس در شرایطی است که وی از سال 2006 نتوانسته وارد این منطقه شود و بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اجازه ورود وی به غزه تنها با مجوز شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم میسر خواهد شد. ابومازن طی ده ماه گذشته نسبت به بی‌توجهی کشورهای غربی به نقش رام الله در مذاکرات دوحه و سایر مذاکرات برگزار شده در موضوع فلسطین به شدت ناخرسند بود.

در همین راستا برخی رسانه‌های منطقه‌ای گزارش دادند که «حسین الشیخ»، دبیر کمیته مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف)که پیش‌تر مسئول هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان با شاباک بود و از وی با عنوان دست راست  ابومازن یاد می شود، مسئول پیگیری برنامه سفر ابومازن به غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین , محمود عباس , فلسطین , اسماعیل هنیه , جنبش مقاومت اسلامی |حماس ,

کارشناسان با اشاره به تحرکات اخیر محمود عباس در عرصه سیاسی و بین المللی تاکید دارند که ریاست تشکیلات خودگردان ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس فقید دفتر سیاسی حماس را فرصتی مناسب برای خود می‌داند تا با پر کردن جای خالی وی به عنوان نماد فلسطین در عرصه بین المللی، بار دیگر نام خود را بر سر زبانها مطرح نماید.

این درحالی است که تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی در کرانه باختری برای سرکوب انتفاضه ، مورد انتقاد جدی افکار عمومی فلسطین است. وی از سال 2006 که علیه شهید اسماعیل هنیه، نخست وزیر قانونی وقت فلسطین دست به کودتا کرد، نتوانست وارد غزه شود، اما اکنون این پیشنهاد را با مشارکت و همراهی رژیم صهیونیستی در سر دارد.

به نظر می‌رسد، این ارزیابی مدنظر محمود عباس و تیم سیاسی وی بوده که اگر این پیشنهاد قبول شود، وی به دستاوردی سیاسی دست یافته و حضورش در غزه را به عنوان مستمسکی برای تاکید بر تمامیت ارضی و یکپارچه بودن فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی (کرانه باختری و غزه) ارائه نماید. اگر هم نتانیاهو با درخواست وی به نوار غزه موافقت نکند، می‌تواند از این مخالفت نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تبلیغات و مانور سیاسی استفاده کند.

تشکیلات خودگردان فلسطین که ماحصل راهکار دو دولتی براساس توافق سازش اسلو در دهه 1990 است، قرار بود در محدود سرزمین‌های فلسطین براساس قطعنامه 181 دولت مستقل فلسطینی را در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی تشکیل دهد.

این در حالی است که صهیونیست‌ها به عنوان طرف دیگر این توافق سازش، آن را نقض کردند و با اتخاذ سیاست ترور و از بین بردن نسل اول مقاومت که تبلور آن بسیاری از رهبران مبارز و مجاهد جنبش فتح بود، تلاش کرد تا زمینه تثبیت هرچه بیشتر دولت یهود را در اراضی فلسطین اشغالی فراهم سازد.

منابع:

 

مدیرعامل سابق گوگل آمریکا را در زمینه هوش مصنوعی نظامی از رقبا عقب‌تر می‌داند

«اریک اشمیت»، مدیرعامل سابق گوگل، که اخیراً نظرات جنجال‌برانگیزی درمورد رقابت در زمینه هوش مصنوعی داشته، در جدیدترین اظهارنظر خود اعلام کرده است که ارتش آمریکا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی از رقبا عقب‌تر است و به یک بازنگری اساسی نیاز دارد.

مقاله‌ای که اریک اشمیت و «مارک الکساندر میلی»، رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا، مشترکاً برای نشریه Foreign Affairs منتشر کرده‌اند، آینده جنگ‌ها را در دنیا بررسی می‌کند.

در بخشی از این مقاله گفته شده سربازان اوکراینی با استفاده از هوش مصنوعی درحال ازبین‌بردن تانک‌ها و هواپیماها هستند. همچنین در میانمار و سودان نیز دولت و شورشیان برای جنگ از الگوریتم‌ها استفاده می‌کنند.

اریک اشمیت و ژنرال میلی بر این باورند که در جنگ‌های آینده کشوری برنده است که بتواند سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار و الگوریتم‌های قدرتمندی داشته باشد، نه کشوری که بتواند تعداد بیشتری سرباز یا جت، کشتی و تانک را به میدان نبرد بیاورد.

در بخش دیگری از این مقاله به همراهی‌نکردن ارتش آمریکا با سرعت بالای این فناوری اشاره شده است. به گفته اریک اشمیت و ژنرال میلی، ارتش این کشور هنوز هوش مصنوعی را نپذیرفته است و به نظر نمی‌رسد پنتاگون به‌ اندازه کافی برای این تغییر سرعت عمل داشته باشد. در پایان نیز این 2 نفر اشاره کرده‌اند که ارتش آمریکا در این زمینه به بازنگری اساسی نیاز دارد.

اریک اشمیت درحال‌حاضر بخشی از استارتاپ فعالی در زمینه ساخت پهپاد به نام White Stork است. این شرکت روی ساخت پهپادهای بر پایه هوش مصنوعی برای شناسایی اهداف و کاهش هزینه‌های انسانی در جنگ تمرکز دارد.

 

منابع:

 

 

 

با پرهزینه ترین پروژه های دولتی در سراسر جهان آشنا شوید

در طول سال‌ها، کشورهای مختلف پروژه‌های عظیمی را اجرا کرده‌اند. این پروژه‌ها، از زیرساخت‌ها گرفته تا حوزه دفاعی و دیگر موارد، میلیون‌ها دلار از بودجه دولت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. برخی از این پروژه‌ها سال‌ها پیش به پایان رسیده‌اند، اما تعدادی از آن‌ها همچنان ناتمام مانده‌اند.

white
 

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که پرهزینه‌ترین پروژه‌های دولتی در جهان کدامند؟ در ادامه مطلب، فهرستی از این پروژه ها را برای شما آماده کرده‌ایم.

 

white
 

 

 

 

چین طرح ابتکار کمربند و جاده (BRI): هزینه‌ تا ۸ تریلیون دلار (تقریبی)

طرح BRI که به عنوان «جاده ابریشم جدید» هم شناخته می‌شود، یک پروژه جهانی توسعه زیرساخت است که چندین کشور را به چین متصل می‌کند. هدف از انجام این پروژه، ترویج تجارت و افزایش رشد اقتصادی است.

 

 

 

 

آمریکا – جنگنده F-35 لاکهید مارتین: ۱.۷ تریلیون دلار

پروژه ۱.۷ تریلیون دلاری ایالات متحده مربوط به ساخت جنگنده لاکهید مارتین F-35 Lightning II است.

 

 

 

 

هند – پروژه بهاراتمالا: ۱۳۰ میلیارد دلار

پروژه بهاراتمالا که به عنوان پروژه «گارلند هند» هم شناخته می‌شود، شامل ساخت شبکه‌ای از ۸۳،۷۰۰ کیلومتر بزرگراه در این کشور است. این پروژه از سال ۲۰۱۷ شروع شده، اما تاکنون با تأخیرهای زیادی مواجه شده است.

 

 

 

 

بریتانیا – پروژه اچ اس ۲: ۱۱۶.۵ میلیارد دلار

پروژه راه‌آهن سریع‌السیر بریتانیا که قرار است لندن را به دیگر شهرهای این کشور متصل کند، در ابتدا قرار بود که بودجه ۴۷.۵ میلیارد دلاری داشته باشد، اما این رقم اکنون به ۱۱۶.۵ میلیارد دلار افزایش یافته است. احتمالاً فاز اول این پروژه تا سال ۲۰۳۳ تکمیل نخواهد شد.

 

 

 

 

سوئد – به‌روزرسانی گوتنبرگ: ۱۰۸ میلیارد دلار

دولت سوئد در حال سرمایه‌گذاری ۱۰۸ میلیارد دلاری برای بازسازی و به‌روزرسانی گوتنبرگ، دومین شهر بزرگ این کشور است. قرار است که این پروژه تا سال ۲۰۳۵ به اتمام برسد.

 

 

 

 

ژاپن – پاکسازی فاجعه فوکوشیما: تاکنون ۸۲ میلیارد دلار

عملیات پاکسازی که پس از فاجعه هسته‌ای سال ۲۰۱۱ در فوکوشیما آغاز شد، تاکنون ۸۲ میلیارد دلار هزینه داشته است. برآورد می‌شود که هزینه نهایی این عملیات بین ۴۷۰ تا ۶۶۰ میلیارد دلار باشد.

 

 

 

 

استرالیا – حلقه ریلی حومه ملبورن: ۸۱ میلیارد دلار

این پروژه که شامل ساخت یک خط ریلی حلقه‌ای به طول ۹۰ کیلومتر است، ممکن است که تا سال ۲۰۸۵ به پایان نرسد. هزینه انجام این پروژه با پیشرفت کار افزایش می‌یابد و آخرین برآوردها هزینه پروژه را ۱۲۵ میلیارد دلار استرالیا (۸۱ میلیارد دلار آمریکا) تخمین زده اند.

 

 

 

 

امارات متحده عربی – فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم: هزینه‌ تا ۸۰ میلیارد دلار

امارات متحده عربی در حال گسترش فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم است که انتظار می‌رود در مجموع ۸۰ میلیارد دلار هزینه داشته باشد.

 

 

 

 

روسیه – بازی‌های المپیک زمستانی سوچی ۲۰۱۴: ۶۹.۸ میلیارد دلار

روسیه برای میزبانی بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۴، ۶۹.۸ میلیارد دلار هزینه کرد.

 

 

 

 

برزیل – سد ایتایپو: ۵۶.۷ میلیارد دلار

پروژه ساخت سد هیدروالکتریک ایتایپو که در سال ۱۹۸۲ تکمیل شد، تا به امروز گران‌ترین پروژه دولتی برزیل محسوب می‌شود. این سد در زمان ساخت ۱۹.۶ میلیارد دلار هزینه داشت که با ارزش دلار امروزی حدود ۵۶.۷ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

 

منابع:

 

 

قیمت جدید گوشت قرمز، مرغ و دام‌زنده اعلام شد

بازار گوشت و دام تهران، شاهد افزایش قیمت گوشت مرغ کشتار در جریان معاملات نسبت به روز پیش است.

photo_2024-08-24_10-48-21

 

قیمت مرغ کشتار امروز

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، امروز هر کیلو مرغ کشتار در بازار ثبات قیمت را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۸۰,۹۱۶ تومان خرید و فروش شد.

قیمت مرغ زنده در بازار

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد ثبات قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۷,۸۲۱ تومان معامله شد.

قیمت گوشت قرمز منجمد امروز

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم در بازار امروز ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۰۵,۰۰۰ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

 

قیمت گوشت بوقلمون کشتار

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش ثبات قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۶ هزار تومان معامله شد.

قیمت دام زنده و کشتار در بازار

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۱۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت گوشت شترمرغ کشتار

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۷۰ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری نداشت.

 

منابع:

 

https://hindibookmark.com/story17684417/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://bookmarkshq.com/story17571408/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://nybookmark.com/story17637076/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

 

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد

یک مرد ۷۰ ساله به اتهام منفجر کردن بیمارستان دندانپزشکی در کره جنوبی بازداشت شد.

تصاویر دوربین‌های مدار بسته نشان داد مظنون جعبه حاوی ۴ کپسول گاز بوتان را همراه با مواد قابل اشتعال جلوی در بیمارستان برده و پس از آتش زدن، گریخت.

وی دو ساعت بعد خود را به اداره پلیس معرفی کرد.

این در حالی است که کره جنوبی یکی از امن ترین کشورهاست و تنها ۱.۴ قتل به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این کشور رخ می‌دهد.

در این حادثه که در بیمارستان سه طبقه در گوانگجو در ۲۶۷ کیلومتری جنوب سئول رخ داد، ۹۰ نفر از بیماران و پرسنل دچار جراحت شدند اما تلفات جانی گزارش نشد.

 

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد/ عکس

مرد ۷۰ ساله‌ ناراضی بیمارستان را منفجر کرد/ عکس

منابع:

https://altbookmark.com/story17791049/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://letusbookmark.com/story17645552/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

https://trackbookmark.com/story17514684/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3

 

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد